Vill du bli en av oss?

Alnab är en av de ledande leverantörerna av ventiler, manöverdon, gasanalys och pannövervakning till processindustrin. Just nu söker vi dig som brinner för affärer och har intresse för teknik. Är du dessutom ambitiös och målinriktad kan det vara just dig vi fastnar för.

Alnab erbjuder personlig utveckling, utbildning, positiv och trevlig arbetsmiljö samt konkurrenskraftiga löne- och anställningsvillkor.

Rollen som servicetekniker 

Vi söker nu en servicetekniker som är en nygammal tjänst som vi vill utveckla till en ny nivå.  
Är du teknikintresserad med social kompetens som tycker om att meka, skruva, dona med ventiler, manöverdon och liknande produkter? Då kan du vara den vi söker! Du skall tycka om mötet med nya människor och att röra dig i varierande miljöer.

Arbetsuppgifterna består av att utföra service, support, underhåll och viss renovering av ventiler, manöverdon eller liknande utrustning både i vår verkstad och ute hos kunder. Våra kunder finns främst inom processindustrin.

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten är heltid och placerad i Partille men innebär även att resande ingår i tjänsten. Du kommer främst att arbeta i vår verkstad på huvudkontoret i Partille.

Du har stort inflytande över din egen arbetssituation men jobbet kan innebära akuta utryckningar. Arbetet innebär montage-, installations- och reparationsservice i vår verkstad eller hos kunden.  Utbildning sker internt hos oss men även hos våra leverantörer som mestadels finns i Europa så goda kunskaper i engelska är en förutsättning för denna tjänst. Tjänsten innehåller även ett säljande inslag av varor och tjänster.

 

Vi söker dig som är:

Vi tror att du har minst gymnasiebakgrund (teknikinriktad) men framför allt skall du ha ett brinnande intresse för teknik och tycka om att lösa problem. Du som söker har några års arbetserfarenhet inom drift- och underhåll inom processindustrin eller liknande arbetslivserfarenhet. Som person är du framåt, nyfiken och positiv. Vidare är du serviceinriktad, självgående och har förmåga att fatta beslut.
Du skall ha god datorvana och erfarenhet av att jobba i verksamhetssystem. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Kompetens inom el och instrument är meriterande. Tjänsten kräver körkort.

Är du intresserad av denna tjänst är du välkommen att skicka in din ansökan till Lars Carlsson, lars.carlsson@alnab.se . Vid frågor om tjänsten kan du ringa Lars, 031-710 39 03