Ny personal och distriktsansvar i södra Sverige

Publicerad 2019-03-12

Lukas Svensson började sin anställning i januari 2019 och är utesäljare på sydöstra Sverige. Jan Moberg har varit på Alnab sedan januari 2018 och är utesäljare på sydvästra Sverige. Kartan visar vilka postnummer som hör till sydvästra (3) respektive sydöstra (8). 

Lukas Svensson och Jan Moberg Alnab

Lukas kommer närmast från Kiwa Inspecta där han har jobbat i drygt 12 år med oförstörande provning, besiktning samt svetscertifiering.


På fritiden är det naturen som gäller. Lukas fiskar, jagar och vandrar så ofta det finns tid. Han har också ett motorintresse. Hemma på gården pågår renovering av en Jeep Grand Cherokee V8. På agendan finns även ett MC-kort som han ska ta nu under våren.

Lukas kontaktuppgifter är 073-6471070, lukas.svensson@alnab.se

 

Jan har marin & offshoreinriktning i botten. Han började sin karriär som sjöman i Broströms Rederi AB där han seglade i Ostasiat. Jan gick iland 1987 och har därefter arbetat med specialstål samt försäljning av tekniska produkter och systemlösningar mot den marina sektorn. Jan kommer närmast från Rossing & Jansson där han de senaste 3 åren arbetat med försäljning av reglerventiler och automation.


På fritiden och när vattentemperaturen är behaglig är det havskajak och resor som gäller. Med ett starkt intresse för musik och musikproduktion spenderar Jan även gärna fritiden i studion med olika musikaliska projekt.

Jans kontaktuppgifter är 076-6353575, jan.moberg@alnab.se

Tillbaka