Vi söker personal

Publicerad 2022-06-21

Vill du bli vår nya lagerarbetare?

Alnab är en av de ledande leverantörerna av ventiler, manöverdon, gasanalys och pannövervakning till processindustrin. Just nu söker vi dig som är ambitiös och vill vara med och bidra till Alnabs utveckling.

Alnab erbjuder personlig utveckling, utbildning, positiv och trevlig arbetsmiljö och konkurrenskraftiga anställningsvillkor. Tjänsten som lagerarbetare är heltid måndag till fredag och placeringen är på huvudkontoret i Partille (Göteborg).

Rollen som lagerarbetare hos Alnab

  • Utföra uppackning, montering och leverans av gods och artiklar, och tillse att kunden erhåller vad denne beställt inom utsatt tid.
  • Tillse att inleverans av gods är korrekt, samt uttag och packning av produkter.
  • Genomföra inventeringar

Vi söker dig som är;

  • Ordningsam, noggrann, strukturerad, ansvarstagande och serviceinriktad 
  • Självgående med förmågan att fatta egna beslut
  • Engagerad och ansvarstagande oberoende av uppgiftens storlek 

Det är positivt om du har utbildning inom teknik eller har ett äkta teknikintresse. Ett krav för denna roll är att du hanterar svenska obehindrat i tal och skrift och att du har god förståelse i engelska då våra leverantörer företrädesvis finns i Europa. B-körkort är ett krav och erfarenhet av affärssystemet NAV och truckkort är meriterande.   

Är du intresserad av denna tjänst är du välkommen att kontakta Operativ Chef Lars Carlsson 0706–618625, eller Lagerchef Putte Welander 031-7103928.

Intervjuer kommer att ske löpande och vi vill ha din ansökan senast
den 8 juli.

Tillträde: Snarast 

Tillbaka