2024-06-28

Vi söker personal

Är du experten inom reglerteknik som vi letar efter? Vi söker en produktansvarig inom reglerteknik och systemlösningar.

Vi på Alnab söker en erfaren och kompetent medarbetare som vill ta en nyckelroll i vår strävan att utvecklas mot systemlösningar. Vi har ett starkt produktsortiment och en ambition att ligga i framkant när det gäller högt teknikinnehåll och gröna omställningen. Är du experten inom reglerteknik som vi letar efter?

Om rollen
Som produktansvarig inom reglerteknik och systemlösningar kommer du att vara en viktig del av vårt team. Du kommer att arbeta med att utveckla och implementera avancerade systemlösningar, med ett särskilt fokus på ångteknik och gröna omställningen. Din kunskap om kundens processer och din förmåga att förstå deras behov är avgörande för att lyckas i denna roll.

Vi söker dig som:

 • Har gedigen erfarenhet inom reglerteknik och systemlösningar.
 • Har en djup teknisk förståelse och kan hantera komplexa tekniska utmaningar.
 • Är senior och har dokumenterad kompetens och erfarenhet inom området.
 • Har insikt i kundens processer och kan skräddarsy lösningar som möter deras specifika behov.
 • Är flexibel och lösningsorienterad, med förmågan att arbeta självständigt och i team.


Varför Alnab?

 • Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med fokus på innovation och teknisk utveckling.
 • Du blir en del av en framåtsträvande organisation med ett starkt produktsortiment.
 • Vi satsar på hållbarhet och gröna lösningar, och du kommer att vara en central del av vår omställning.
 • Vi värdesätter rätt person och är öppna för kandidater oavsett geografisk plats, så länge du har rätt kompetens och erfarenhet.
   

Hos Alnab kommer du att få möjligheten att arbeta med spännande och utmanande projekt inom ett område som är i ständig utveckling. Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega som delar vår passion för teknik och hållbarhet. Vi erbjuder förutom marknadsmässiga villkor även en härlig och positiv arbetsmiljö. Då vi söker rätt person så är din placering inte det viktigaste men idag har vi vårt huvudkontor i Partille men även ett kontor i Kista.

Vi tror att din bakgrund är:

 • Gymnasieutbildning eller motsvarade arbetslivserfarenhet inom tekniskt område, högskoleingenjör eller högre teknisk utbildning är meriterande
 • Arbetslivserfarenhet inom exempelvis konsultbranschen, arbete med ventiler eller tekniker inom processindustri eller industriell miljö
 • Goda kunskaper i engelska och svenska, i tal och skrift
 • God dator- och systemvana

För att trivas i denna roll har du ett genuint intresse att vilja hjälpa andra och gör det lilla extra för att leverera lösningar. Du tar stort ägandeskap över ditt arbete och motiveras av att arbeta rådgivande och att bygga långsiktiga relationer där du arbetar fokuserat för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. Därtill har du en utvecklad problemlösningsförmåga samt intresse att fördjupa dig i tekniska problem där du motiveras av att finna lösningar. Avslutningsvis är du en resultatfokuserad person som strävar efter att utvecklas.
 

Vi ser gärna att du skickar in en ansökan till oss om du tycker att detta låter intressant! 
Kontakta gärna Martin Johnston på 0702-785675 för frågor om den aktuella tjänsten.